Roulette

Roulette is één van de meest bekende casinospelen aller tijden. Een belangrijke reden hierachter is het feit dat het een simpel spel is, waarbij er niet al te veel regels om de hoek komen kijken. Net als bij krasloten. Neem plaats bij één van de roulettetafels en zet in op een inzetmogelijkheid. Er zijn tal van verschillende inzetmogelijkheden te vinden op de speeltafel, leer deze daarom eerst even kennen. Het is dan ook aan aanrader voor nieuwe spelers om gratis te oefenen en het spel stukje bij beetje onder de knie te krijgen.

Doel bij roulette

Roulette is gemakkelijk en daardoor voor elke speler geschikt. Bij roulette zal er een balletje in een rad terechtkomen, deze komt uiteindelijk tot stilstand bij een bepaald nummer/kleur. Jij dient als speler van te voren te raden bij welk nummer de bal komt te staan. Er zijn veel inzetmogelijkheden te vinden, de ene een stuk risicovoller dan de ander. De hoogst haalbare prijs kan gewonnen worden door het juiste nummer te raden, terwijl het raden van een kleur (rood of zwart) tweemaal de inzet zal uitbetalen.

Inzetten

Het is voor nieuwkomers bij roulette voornamelijk even wennen met inzetten. Er zijn namelijk diverse mogelijkheden te vinden voor inzetten en dat schikt misschien een beetje af. Maar geen nood, de indeling van de tafel is overzichtelijk en redelijk snel te leren.

Er zijn op tafel veel inzetmogelijkheden te zien, waaronder alle nummers die bij roulette in het rad staan. Maar er kan ook ingezet worden op een rij, een kolom of een tweetal nummers met één inzet. De hoogste winstkans is te vinden bij de inzetten rood/zwart en even/oneven. Veel trouwe roulette spelers hebben een bepaalde tactiek, bijvoorbeeld een x-aantal nummers waarop elke ronde ingezet zal worden. Dit kunnen onder andere de nul en de vier omliggende getallen zijn.